Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIT. Als je het bestand wilt openen BIT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xilinx Integrated Software Environment Bitstream Format Xilinx

Wat is een bestand BIT?

Bestand gegenereerd door BitGen, een programma dat wordt gebruikt voor het genereren van bitstreams die door Xilinx FPGA's vereist zijn (veldprogrammeerbare poort arrays). Opgeslagen in een binair formaat en bevat de configuratie informatie voor het circuit. Wordt gebruikt voor het uploaden van de configuratiegegevens naar het FPGA-apparaat, dat kan worden afgerond met behulp van de iMPACT GUI die bij de Xilinx-software wordt geleverd.

BIT-bestanden zijn een van de bestanden die worden gegenereerd in een reeks bestanden die worden gebruikt voor het ontwerpen en configureren van een FPGA. Een Verliog (.V) HDL-ontwerpbestand kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een ​​.NGC-netlistbestand te genereren, dat vervolgens wordt omgezet in een .NGD-bestand en vervolgens van het NGD-bestand naar een bitstream-BIT-bestand.

Het BitGen-programma is opgenomen in het Xilinx ISE-softwarepakket.

Hoe een bestand openen BIT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIT openen

Andere problemen met een bestand BIT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIT:

  • het gekozen bestand BIT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand