Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BITPIM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BITPIM. Als je het bestand wilt openen BITPIM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BITPIM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BitPim Configuration Format BitPim

Wat is een bestand BITPIM?

Bestand gebruikt door BitPim, een programma dat wordt gebruikt voor het bekijken en wijzigen van gegevens op Samsung, Sanyo en andere mobiele telefoons. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat informatie over de telefoon en de gegevens op de telefoon.

BITPIM-bestanden worden opgeslagen op de lokale computer in een datagids die bestanden en mappen bevat die telefoonboek, agenda, wallpapers, ringtones en andere bestanden op de mobiele telefoon vertegenwoordigen. U kunt meerdere data directories voor verschillende telefoons hebben.

Hoe een bestand openen BITPIM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BITPIM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BITPIM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BITPIM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BITPIM openen

Andere problemen met een bestand BITPIM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BITPIM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BITPIM:

  • het gekozen bestand BITPIM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BITPIM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BITPIM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand