Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BIZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BIZ. Als je het bestand wilt openen BIZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BIZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Print Shop Business Card Format Broderbund

Wat is een bestand BIZ?

Visitekaartje project gecreëerd met een van Borderbund's kaart creatie programma's. Kan tekst en afbeeldingen bevatten. Vaak gebouwd uit een sjabloon door kan ook gemaakt worden vanuit een aangepast ontwerp.

BIZ-bestanden die ook zijn gecreëerd door American Greetings CreateACard, die is vervangen door Broderbund PrintMaster.

Hoe een bestand openen BIZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BIZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BIZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BIZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BIZ openen

Andere problemen met een bestand BIZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BIZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BIZ:

  • het gekozen bestand BIZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BIZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BIZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand