Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BK1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BK1. Als je het bestand wilt openen BK1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BK1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Backup Format Autodesk

Wat is een bestand BK1?

Backup-bestand gemaakt door Autodesk-producten, waaronder AutoCAD Mechanical, Mechanical Desktop en AutoCAD Map. Beveiligt een .BAK-bestand dat is vernoemd met de extensie ".Bk1". Hernoemd als het Autodesk-programma onverwacht wordt beëindigd.

BAK bestanden worden automatisch gemaakt wanneer gebruikers tekeningbestanden opslaan. Daarom, wanneer een programma crasht, probeert Autodesk-toepassingen het BAK-bestand te veranderen naar BK1 om te voorkomen dat een beschadigd tekeningbestand de oorspronkelijke back-up vervangt.

Als de BK1-extensie al in gebruik is, gebruiken Autodesk-programma's ".Bk2" via ".Bk9" en ".Bka" via ".Bkz" en ".Baa" via ".Bzz" tot een unieke extensie is gevonden .

Hoe een bestand openen BK1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BK1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BK1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BK1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BK1 openen

Andere problemen met een bestand BK1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BK1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BK1:

  • het gekozen bestand BK1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BK1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BK1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand