• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BK2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BK2. Als je het bestand wilt openen BK2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BK2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Indexing Service Data Format Microsoft

Wat is een bestand BK2?

Systeembestand dat wordt gebruikt door Microsoft Windows 'Indexing Service-component, die de bestandssysteeminformatie indexeert voor het zoeken. Vaak gecreëerd in de directory C: System Volume Informationcatalog.Wci en slaat u gegevens op die worden gebruikt voor het uitvoeren van bestandssoektoepassingen.

Net als bij .BK1-bestanden worden BK2-bestanden meestal gezien met de bestandsnaam propstor.Bk2.

Hoe een bestand openen BK2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BK2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BK2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BK2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BK2 openen

Andere problemen met een bestand BK2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BK2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BK2:

  • het gekozen bestand BK2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BK2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BK2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand