Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BKF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BKF. Als je het bestand wilt openen BKF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BKF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Backup Format Microsoft

Wat is een bestand BKF?

Catalogus van bestanden gerugsteund met Windows Backup Utility. Inbegrepen in Windows NT en XP Pro (in Programma's en accessoires. Wordt geïnstalleerd vanaf de XP Home-installatieschijf die gebruikt moet worden bij Windows XP Home Edition.

BKF-bestanden kunnen worden hersteld naar Windows Server 2008 en Windows Vista-systemen met behulp van het Windows NT Backup-herstelprogramma.

Hoe een bestand openen BKF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BKF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BKF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BKF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BKF openen

Andere problemen met een bestand BKF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BKF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BKF:

  • het gekozen bestand BKF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BKF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BKF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand