Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BKMK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BKMK. Als je het bestand wilt openen BKMK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BKMK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Yummy FTP Bookmark Format Yummy Software

Wat is een bestand BKMK?

Bookmark-bestand gemaakt door Yummy FTP, een FTP-client voor Mac OS X. Opslaan van een FTP-internetlocatie, zoals een webserver directory voor het uploaden van bestanden. Wordt gebruikt voor het opslaan van snelkoppelingen die via de programmagron toegang kunnen krijgen.

Yummy FTP-bladwijzers kunnen bekeken en bewerkt worden via het menu Favorieten. Ze worden standaard opgeslagen in de volgende map:

~ / Bibliotheek / Application Support / Yummy FTP / Bookmarks

Hoe een bestand openen BKMK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BKMK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BKMK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BKMK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BKMK openen

Andere problemen met een bestand BKMK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BKMK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BKMK:

  • het gekozen bestand BKMK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BKMK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BKMK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand