Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BKP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BKP. Als je het bestand wilt openen BKP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BKP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Backup Plus Backup Format N/A

Wat is een bestand BKP?

Backup-bestand dat door verschillende programma's kan worden gemaakt. Wordt vaak automatisch gecreëerd om een ​​back-up te bieden als het originele bestand beschadigd raakt. De extensie ".Bkp" wordt vaak toegevoegd aan de oorspronkelijke extensie van het bestand en moet mogelijk verwijderd worden om het bestand correct te kunnen openen.

Backup-bestanden gebruiken meestal de .BAK-extensie.

Hoe een bestand openen BKP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BKP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BKP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BKP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BKP openen

Andere problemen met een bestand BKP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BKP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BKP:

  • het gekozen bestand BKP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BKP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BKP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand