Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BKS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BKS. Als je het bestand wilt openen BKS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BKS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Works Spreadsheet Document Backup Format Microsoft

Wat is een bestand BKS?

Bestand gebruikt door NTBackup, een Windows-programma dat wordt gebruikt om back-ups te maken. Hiermee slaat u een lijst op van back-upbestanden en bestandsnamen in een tekstformaat. Kan mappen of bestand inclusies en uitsluitingen opgeven. Kan ook opgeven om de systeemstatus op te slaan.

BKS-bestanden worden gebruikt om geautomatiseerde back-ups van Windows-bestanden te maken. Zij kunnen bestanden, registergegevens en andere systeemstatusinformatie opslaan. Bij het uitvoeren van NTBackup worden .BKF-back-upbestanden gemaakt.

Hoe een bestand openen BKS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BKS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BKS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BKS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BKS openen

Andere problemen met een bestand BKS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BKS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BKS:

  • het gekozen bestand BKS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BKS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BKS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand