Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLB. Als je het bestand wilt openen BLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blob Format N/A

Wat is een bestand BLB?

Verzameling van gegevens opgeslagen in een binair formaat, bekend als een "Binair Groot Object" of "BLOB." gebruikt door diverse database programma's om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Wordt vaak gebruikt als data type voor databasevelden die beelden of andere multimedia data bevatten.

Blob-bestanden worden ook gebruikt om grote hoeveelheden gegevens van de ene database naar de andere over te dragen. Dit proces wordt soms aangeduid als 'blobbing' van de gegevens naar een andere database.

Hoe een bestand openen BLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLB openen

Andere problemen met een bestand BLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLB:

  • het gekozen bestand BLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand