Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLEND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLEND. Als je het bestand wilt openen BLEND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLEND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blender 3D Data Format The Blender Foundation

Wat is een bestand BLEND?

3D-beeld- of animatieproject gemaakt met Blender, een open source 3D-modelleringsprogramma. Bevat 3D mesh data, verlichtingsinformatie, vertex schilderij, animatie keyframes, NURBS objecten, procedurele texturen, uvmapping lay-out en real-time interactiviteit data. Kan ook meerdere scènes opslaan in een enkel bestand.

BLEND-bestanden bevatten alle objecten, texturen, geluiden, afbeeldingen, effecten en scènes die in een animatie worden gebruikt. Daarom is een BLEND-bestand een projectbestand in plaats van een basis 3D-afbeelding of animatiebestand.

Hoe een bestand openen BLEND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLEND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLEND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLEND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLEND openen

Andere problemen met een bestand BLEND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLEND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLEND:

  • het gekozen bestand BLEND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLEND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLEND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BLEND
BLEND naar 3DS