Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLEND2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLEND2. Als je het bestand wilt openen BLEND2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLEND2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Blender Document Backup Format Blender

Wat is een bestand BLEND2?

Automatisch gegenereerd backup bestand gemaakt door Blender, een open source 3D modellering applicatie. Opslaan van een back-up van een .BLEND-document uit de vorige save-operatie, twee slaat geleden. Bevat de opgeslagen versie voorafgaand aan het .BLEND1 back-upbestand, dat is de directe back-upversie van het BLEND-document.

Blender maakt zoveel back-ups van het BLEND-document zoals gespecificeerd in de gebruikersapplicatievoorkeuren. Daarom kunt u ".Blend1," ".Blend2," ".Blend3," enz. Bestanden naast uw huidige ".Blend" -bestand zien zoveel keer als u de toepassing opslaan bespaart.

Om een ​​BLEND2 bestand te herstellen in een Blender-document, geef de naam extensie van ".Blend2" naar ".Blend" en open het normaal.

Hoe een bestand openen BLEND2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLEND2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLEND2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLEND2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLEND2 openen

Andere problemen met een bestand BLEND2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLEND2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLEND2:

  • het gekozen bestand BLEND2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLEND2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLEND2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand