Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLG. Als je het bestand wilt openen BLG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Binary Performance Log Format Microsoft

Wat is een bestand BLG?

Een BLG-bestand is een logbestand dat is gemaakt door Windows Performance Tracking Tools. Het wordt gebruikt om de server- en computerlading te analyseren en de knelpunten van de bron te ontdekken. BLG-bestanden bevatten een geschiedenis van het gebruik en de prestaties van de computerbronnen, zoals de hoeveelheid CPU-, geheugen- en diskresources die door verschillende programma's worden gebruikt.

BLG-bestanden worden opgeslagen in een eigen binair formaat. Ze kunnen worden omgezet in .CSV-bestanden met behulp van de opdracht "relog" bij de opdrachtprompt in Windows. Ze kunnen ook worden bekeken in de Windows-beheerdershulpmiddelen.

Hoe een bestand openen BLG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLG openen

Andere problemen met een bestand BLG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLG:

  • het gekozen bestand BLG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand