Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLI. Als je het bestand wilt openen BLI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Thomson Speedtouch Series WLAN Router Firmware Format Thomson

Wat is een bestand BLI?

Bestand aangemaakt voor Thomson Upgrade Tool, dat onderdeel uitmaakt van het firmware pakket van Thomson's Speedtouch Series WLAN-modems en routers. Bevat firmware-updates voor Speedtouch-apparaten en voegt bijgewerkte versies functies toe, repareer bugs en voer andere diverse taken uit.

Installatie van firmware-updates voor Thomson's Speedtouch Series WLAN-modems en routersbereik kan worden uitgevoerd met behulp van een webbeheersinterface die door Thomson wordt geleverd.

Thomson werd in 2010 Technicolor SA.

Hoe een bestand openen BLI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLI openen

Andere problemen met een bestand BLI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLI:

  • het gekozen bestand BLI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand