Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLK. Als je het bestand wilt openen BLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Block Template Format Autodesk

Wat is een bestand BLK?

Attribuut extractie sjabloon gebruikt door AutoCAD, een 2D en 3D CAD ontwerp en documentatie applicatie. Beveiligt geselecteerde tekenelementen die worden gebruikt voor het publiceren van een tekening naar een .PDF-, .DWF- of .DWFX-formaat. Specifiek slaat de tekenblokken en hun eigenschappen op.

BLK-bestanden worden gebruikt voor het controleren van de gegevens die worden gepubliceerd naar een deelbaar bestand. Dit is gunstig in situaties waar alleen bepaalde soorten informatie verspreid moet worden. BLK-bestanden kunnen worden gemaakt in AutoCAD met het dialoogvenster Blokmap, of met behulp van de wizard Toegangshandleiding.

Hoe een bestand openen BLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLK openen

Andere problemen met een bestand BLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLK:

  • het gekozen bestand BLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand