Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLN. Als je het bestand wilt openen BLN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Golden Software Blanking File Format Golden Software

Wat is een bestand BLN?

Comma-gescheiden ASCII-tekstbestand gebruikt door Golden Software's visualisatie en mapping software producten. Definieert polygoon, polyline en puntgrenzen. Kan worden gebruikt om gebieden in een roosterbestand uit te plukken (eG, een blanco gebied op een contourkaart laat geen contourlijnen zien).

Hoe een bestand openen BLN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLN openen

Andere problemen met een bestand BLN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLN:

  • het gekozen bestand BLN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand