Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLOB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLOB. Als je het bestand wilt openen BLOB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLOB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Steam Client Registry Format Valve

Wat is een bestand BLOB?

Gegevensbestand dat door Steve Corporation's Steam wordt verwezen, een online software distributie programma. Opslaan van gebruikersregistergegevens voor de Steam-client in het bestand ClientRegistry.Blob, evenals de applicatie-updateinformatie in het bestand AppUpdateStats.Blob.

Generieke "blob" -bestanden worden meestal opgeslagen met een .BLB-extensie.

Hoe een bestand openen BLOB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLOB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLOB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLOB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLOB openen

Andere problemen met een bestand BLOB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLOB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLOB:

  • het gekozen bestand BLOB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLOB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLOB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand