Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLT. Als je het bestand wilt openen BLT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AIM AOL Instant Messenger Saved Buddy List AOL

Wat is een bestand BLT?

Hiermee slaat u een lijst van gebruikersvrienden op voor AOL Instant Messenger (AIM), een populair chatbericht. Bevat gebruikersnamen en andere informatie over vrienden die verschijnen in de programma's 'vriendenlijst'. de buddy lijst biedt een makkelijke manier om vrienden te contacteren en te zien welke vrienden online zijn.

BLT-bestanden werden gebruikt door AIM 5.9 en eerder.

Hoe een bestand openen BLT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLT openen

Andere problemen met een bestand BLT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLT:

  • het gekozen bestand BLT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand