Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BLZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BLZ. Als je het bestand wilt openen BLZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BLZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia N-Gage Game Format Nokia

Wat is een bestand BLZ?

Video game container bestand dat een spel opslaat ontwikkeld door N-Gage, een game distributie dienst voor Nokia mobiele telefoons. Bevat alle verpakt data voor het spel. Kan worden geïnstalleerd na het overbrengen van het bestand naar de telefoon met de Nokia PC Suite-software.

Zodra BLZ-bestanden zijn overgebracht naar de mobiele telefoon, kunnen ze worden geïnstalleerd met behulp van de toepassing BLZ Installer, die op een Nokia-telefoon kan worden geüpload en geïnstalleerd. BLZ-bestanden kunnen ook op uw pc worden geëxtraheerd met behulp van het BLZ Extractor-hulpprogramma.

N-Gage games worden ook verdeeld met behulp van de .N-GAGE bestandsuitbreiding.

BLZ-bestanden worden soms geupload naar andere Symbian OS-gebaseerde mobiele apparaten om games te spelen. Dit proces is echter niet officieel en wordt niet ondersteund door Nokia.

Hoe een bestand openen BLZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BLZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BLZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BLZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BLZ openen

Andere problemen met een bestand BLZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BLZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BLZ:

  • het gekozen bestand BLZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BLZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BLZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand