Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BM2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BM2. Als je het bestand wilt openen BM2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BM2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Subspace/Continuum Bitmap Graphic Format N/A

Wat is een bestand BM2?

Renamed .BMP bestand gebruikt door Subspace, een multiplayer top-down shooter spel waar spelers de schepen in de buitenruimte controleren. Bevat een afbeelding opgeslagen in het standaard Windows bitmap formaat. Wordt gebruikt voor het opslaan van spelafbeeldingen.

Subspace is nu bijgewerkt met de Continuum-client, die extra beveiliging en cheatpreventie voor online gameplay biedt.

Hoe een bestand openen BM2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BM2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BM2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BM2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BM2 openen

Andere problemen met een bestand BM2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BM2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BM2:

  • het gekozen bestand BM2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BM2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BM2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BM2
BM2 naar EPF