Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMC. Als je het bestand wilt openen BMC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Terminal Server Client Bitmap Cache Format Microsoft

Wat is een bestand BMC?

Cache-bitmapbestand gemaakt door de Windows Remote Desktop Client (RDC), die onderdeel is van Windows Terminal Services. Hiermee worden meerdere bitmaps opgeslagen die anders herhaaldelijk van de terminalserver naar de client worden verzonden.

Door het cachen van afbeeldingen in BMC-bestanden, biedt het RDC-programma een aanzienlijke prestatieverhoging voor externe clients, vooral voor verbindingen met lage bandbreedte. BMC bestanden worden vaak gevonden in de [User Profile] Local SettingsApplication DataMicrosoftTerminal Server ClientCache directory.

Hoe een bestand openen BMC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMC openen

Andere problemen met een bestand BMC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMC:

  • het gekozen bestand BMC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BMC
BMC naar JEF