Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMD. Als je het bestand wilt openen BMD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nintendo GameCube 3D Model Format WEBZEN

Wat is een bestand BMD?

Game data bestand gebruikt door MU Online, een middeleeuwse MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game). Mag 3D-modellen, texturen, animaties, kaarten, in-game tekst of andere spelgegevens bevatten.

BMD bestanden kunnen worden bekeken en soms gewijzigd met BMD editors, maar wijzigingen worden niet officieel ondersteund door WEBZEN. De bestanden zijn vaak in de DataLocal of Data directories van een MU Online installatie.

WEBZEN, een Koreaans bedrijf, verdeelt Koreaanse en Engelse vertalingen van MU Online.

Hoe een bestand openen BMD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMD openen

Andere problemen met een bestand BMD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMD:

  • het gekozen bestand BMD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand