Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BME. Als je het bestand wilt openen BME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Konami Beatmania Music Simulator Format Konami

Wat is een bestand BME?

Song-bestand dat wordt gebruikt door BeatMania, een ritmisch videospel dat een DJ-interface gebruikt als controller. Net als een .BMS bestand, maar ontworpen voor BeatMania controllers met 7 toetsen in plaats van 5 toetsen.

BME-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en worden verwezen tijdens het afspelen van een lied. Ze bevatten de liedtitel, artiestnaam, genre, BPM, aantal spelers, notitieposities, verwijzingen naar geluidseffectbestanden en andere informatie.

Net als BMS-bestanden zijn BME-bestanden inheems aan BeatMania, een consolegebaseerd videospel. Ze kunnen echter op een pc worden geopend met StepMania.

Hoe een bestand openen BME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BME openen

Andere problemen met een bestand BME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BME:

  • het gekozen bestand BME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand