Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMF. Als je het bestand wilt openen BMF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Gallery Binary Material Format Corel

Wat is een bestand BMF?

Gecomprimeerd bitmapbeeldformaat dat wordt gebruikt door oudere Corel-beeldbewerkingsprogramma's, zoals Corel Gallery. Vaak gebruikt digitale foto's en clipart op te slaan. Net als een .BMP-bestand, maar bevat proprietary formattering en bijna lossless compressie.

Hoe een bestand openen BMF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMF openen

Andere problemen met een bestand BMF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMF:

  • het gekozen bestand BMF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand