Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMP. Als je het bestand wilt openen BMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Standard Windows Bitmap Image (also OS/2) N/A

Wat is een bestand BMP?

Een BMP-bestand is een ongecomprimeerd rasterbeeld dat bestaat uit een rechthoekig raster van pixels. Het bevat een bestandshoofd (bitmap identificatie, bestandsgrootte, breedte, hoogte, kleuropties, en bitmap data startpunt) en bitmap pixels, elk met een andere kleur.

BMP-bestanden kunnen verschillende niveaus van kleurdiepten per pixel bevatten, afhankelijk van het aantal bits per pixel dat is opgegeven in de bestandshoofd. Ze kunnen ook worden opgeslagen met een grijstinten kleurenschema.

Hoe een bestand openen BMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMP openen

Andere problemen met een bestand BMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMP:

  • het gekozen bestand BMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BMP
BMP naar CDRBMP naar DDSBMP naar DJVBMP naar DJVUBMP naar EMZBMP naar EPFBMP naar EPSBMP naar GIFBMP naar ICONBMP naar ICONTAINERBMP naar JPGBMP naar PDFBMP naar PNGBMP naar PSDBMP naar TIFBMP naar WMF