Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMS. Als je het bestand wilt openen BMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Beatmania Music Simulator Format Konami

Wat is een bestand BMS?

Songbestand gebruikt door BeatMania, een ritmisch videospel met een DJ controller interface. Opgeslagen in een tekstformaat en opslaan van gegevens die worden verwezen tijdens het afspelen van een lied. Bevat de liedtitel, artiest, genre, BPM (slag per minuut), aantal spelers, notitieposities, verwijzingen naar geluidseffectbestanden en andere informatie.

BMS-bestanden zijn inheems aan BeatMania, een consolegebaseerd videospel, maar kan door StepMania op een pc worden geopend.

Hoe een bestand openen BMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMS openen

Andere problemen met een bestand BMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMS:

  • het gekozen bestand BMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand