Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BMX. Als je het bestand wilt openen BMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Siemens Mobile Phone Animation Format Siemens

Wat is een bestand BMX?

Bitmap grafisch gebruikt door sommige Siemens mobiele telefoons. Hiermee worden vier bitmapbeelden verticaal samengevoegd (eG, vier 16x16 pixelbeelden als een 16x64-afbeelding). Wordt gebruikt voor het animeren van de vier frames in volgorde voor eenvoudige animaties op de telefoon. Net als een geanimeerde .GIF, die ook ondersteund wordt op Siemens mobiele telefoons.

Aangezien BMX-bestanden bitmapformatteren gebruiken, kunt u ze openen met een BMP-viewer.

Hoe een bestand openen BMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BMX openen

Andere problemen met een bestand BMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BMX:

  • het gekozen bestand BMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand