Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BNK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BNK. Als je het bestand wilt openen BNK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BNK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Test Drive Unlimited Game Data Format Eden Games

Wat is een bestand BNK?

Pakketformaat gebruikt door Test Drive Unlimited (TDU), een sportautosportspel. Bevat individuele speldatabestanden, zoals 3D-modellen, geluidseffecten en muziekbestanden.

De inhoud van een BNK-bestand kan worden geëxtraheerd met behulp van een hulpprogramma van derden, zoals TDU Modding Tools. Bewerkte BNK-bestanden kunnen gebruikt worden om de gameplay van Test Drive Unlimited te wijzigen.

Hoe een bestand openen BNK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BNK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BNK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BNK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BNK openen

Andere problemen met een bestand BNK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BNK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BNK:

  • het gekozen bestand BNK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BNK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BNK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BNK
BNK naar MP3BNK naar H264BNK naar M2TSBNK naar M4VBNK naar MP4BNK naar OGVBNK naar VOB