Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BNP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BNP. Als je het bestand wilt openen BNP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BNP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony HD Camera System Format Sony

Wat is een bestand BNP?

Gegevensbestand aangemaakt door sommige Sony digitale camcorders. Opslaan in de AVF_INFO-map op de camcorder en bevat metagegevens over de opgenomen video's. Wordt gebruikt voor het weergeven van informatie op de camcorder, zoals de data en het aantal opgenomen video's.

Als u de bestanden in de map AVF_INFO verwijdert, worden de opgenomen camera bestanden niet correct afgespeeld. U kunt de videogegevens echter nog steeds naar een computer overbrengen.

Hoe een bestand openen BNP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BNP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BNP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BNP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BNP openen

Andere problemen met een bestand BNP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BNP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BNP:

  • het gekozen bestand BNP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BNP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BNP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand