Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BOC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BOC. Als je het bestand wilt openen BOC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BOC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
E-Press EasyWord Big Document Format E-Press

Wat is een bestand BOC?

Document opgeslagen met EasyWord, de tekstverwerker is opgenomen in de EasyOffice-office suite. Wordt gebruikt voor het opslaan van grote bestanden die zijn gemaakt met EasyWord. Kan ook worden geëxporteerd naar een .DOC-bestand, dat kan worden geopend door Microsoft Word.

EasyOffice is niet meer ontwikkeld en is vervangen door de ONE Office Suite.

Hoe een bestand openen BOC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BOC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BOC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BOC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BOC openen

Andere problemen met een bestand BOC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BOC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BOC:

  • het gekozen bestand BOC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BOC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BOC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand