Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BOM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BOM. Als je het bestand wilt openen BOM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BOM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Bill Of Materials Format Apple

Wat is een bestand BOM?

BOM-bestand dat is gemaakt door de Mac OS X Installer. Gebruikt om te bepalen welke bestanden te installeren, bijwerken of verwijderen tijdens een software-update. Bevat bestanden die zijn geïnstalleerd en informatie over elk bestand. Kan de Unix-rechten, eigenaar- en groepsgegevens, bestandsgrootte, laatst gewijzigde datum en een controlesom voor elk bestand bevatten.

Wanneer BOM-bestanden worden aangemaakt, worden ze standaard opgeslagen in de map / Bibliotheek / Ontvangsten / bommen. Deze bestanden worden door de Mac OS X Installer verwezen en mogen niet door de gebruiker worden geopend.

Hoe een bestand openen BOM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BOM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BOM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BOM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BOM openen

Andere problemen met een bestand BOM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BOM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BOM:

  • het gekozen bestand BOM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BOM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BOM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand