Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BONK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BONK. Als je het bestand wilt openen BONK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BONK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bonk Audio Format Bonk

Wat is een bestand BONK?

Audio bestand gemaakt in het Bonk formaat. Ondersteunt zowel lossless en lossy compressie en gebruikt spraakcompressietechnieken om een ​​hogere compressieverhouding te bereiken dan .MP3, maar wordt niet ondersteund door standaard audiospelers.

BonkEnc, een programma dat wordt gebruikt voor het coderen van BONK-bestanden, werd omgedoopt tot fre: ac, die staat voor "free audio converter." Dit programma kan BONK-bestanden converteren naar andere, meer gebruikelijke audioformaten.

Hoe een bestand openen BONK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BONK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BONK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BONK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BONK openen

Andere problemen met een bestand BONK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BONK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BONK:

  • het gekozen bestand BONK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BONK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BONK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BONK
BONK naar WAVBONK naar AACBONK naar FLACBONK naar M4ABONK naar MP3BONK naar OGGBONK naar WMA