Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BOO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BOO. Als je het bestand wilt openen BOO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BOO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Booasm.arc Encoded File Archive N/A

Wat is een bestand BOO?

ASCII-archief gecodeerd met Microsoft Booasm.Arc compressie.

Hoe een bestand openen BOO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BOO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BOO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BOO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BOO openen

Andere problemen met een bestand BOO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BOO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BOO:

  • het gekozen bestand BOO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BOO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BOO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand