Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BOOK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BOOK. Als je het bestand wilt openen BOOK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BOOK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe FrameMaker Book Format Adobe Systems

Wat is een bestand BOOK?

Book design project gemaakt door iBooks Author, een programma dat gebruikt wordt voor het opstellen van digitale boeken voor de Apple iPad. Bewaart de secties en hoofdstukken van een iBook. Kan worden geëxporteerd naar het .IBOOKS-formaat en rechtstreeks geüpload naar een iPad, of kan worden gepubliceerd in de Apple iBookstore met behulp van het .ITMSP-formaat.

IBook Author-documenten kunnen ook worden uitgevoerd naar .PDF en .TXT (gewone tekst) formaten om te lezen op de lokale computer of andere apparaten.

iBooks Auteur gebruikt de .IBA-bestandsextensie als de standaard extensie voor iBooks-ontwerpen. Het ondersteunt echter ook de extensie ".Book" voor ontwerpen.

Hoe een bestand openen BOOK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BOOK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BOOK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BOOK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BOOK openen

Andere problemen met een bestand BOOK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BOOK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BOOK:

  • het gekozen bestand BOOK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BOOK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BOOK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BOOK
BOOK naar PDFBOOK naar FBOKBOOK naar FMBOOK naar RTF