Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BPM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BPM. Als je het bestand wilt openen BPM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BPM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Battle Planner Module Format SDL

Wat is een bestand BPM?

Bestand gebruikt door SDL Trados vertaal software. Hiermee slaat u een woordenboek op van woorden en zinnen die worden geëxtraheerd uit een translatiegeheugenbestand (.SLDTM) of .TMX-bestand. Biedt inhoud voor SDL Trados 'AutoSuggest functie bij het vertalen van vertalingen.

U kunt AutoSuggest woordenboeken toevoegen aan uw bestaande project in Trados door Project & rarr te kiezen. Projectinstellingen & rarr. Taalparen & rarr. AutoSuggest woordenboeken.

Hoe een bestand openen BPM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BPM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BPM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BPM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BPM openen

Andere problemen met een bestand BPM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BPM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BPM:

  • het gekozen bestand BPM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BPM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BPM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand