Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BPN. Als je het bestand wilt openen BPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArchiCAD Backup Format GRAPHISOFT

Wat is een bestand BPN?

Autosaved backup bestand gemaakt door ArchiCAD, een BIM (Building Information Modeling) programma gebruikt voor het ontwerpen en bouwen van gebouwen. Beveiligt een back-up van het huidige project (.PLN-bestand). Automatisch gecreëerd door de software als de back-upoptie is ingesteld in de gegevensbeveiligingsvoorkeuren van de toepassing.

BPN-bestanden worden op regelmatige tijdstippen gemaakt op basis van de door de gebruiker opgegeven toepassingsvoorkeuren. De back-up is opgeslagen in dezelfde map als het PLN-projectbestand. Als het projectbestand beschadigd raakt, kunt u de extensie ".Bpn" wijzigen in ".Pln" en de back-up gebruiken als uw hoofdprojectbestand.

Hoe een bestand openen BPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BPN openen

Andere problemen met een bestand BPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BPN:

  • het gekozen bestand BPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand