Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BPR. Als je het bestand wilt openen BPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Borland C++ Builder XML Project Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand BPR?

Project bestand gemaakt door Borland C ++ Builder 6, een oudere IDE vervangen door Embarcadero C ++ Builder. Sla de projectinformatie op voor een C ++ ontwikkelingsproject. Kan niet worden omgezet in het nieuwere C ++ Builder-formaat zonder de conversie handmatig uit te voeren.

Hoe een bestand openen BPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BPR openen

Andere problemen met een bestand BPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BPR:

  • het gekozen bestand BPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand