Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BPW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BPW. Als je het bestand wilt openen BPW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BPW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView World File For Bip Or Bmp Images Bitser

Wat is een bestand BPW?

Gecodeerde wachtwoordlijst gemaakt met Bitser, een Windows-hulpprogramma dat is ontworpen voor het maken en beheren van gecomprimeerde archieven. Bevat een lijst met gebruikersnamen en wachtwoorden die door de gebruiker zijn ingevoerd.

Elke BPW kan meerdere logins bevatten en wordt opgeslagen met AES-encryptie. Elke login bevat een veld Opmerkingen, dat kan worden gebruikt om het doel van de login aan te geven, zoals "Gmail," PayPal-account "of" Router. "De lijst met aanmeldingen kan bekeken worden door op het tabblad" Wachtwoorden "te klikken , waarmee de wachtwoordbeheer wordt geopend.

Login informatie kan alleen bekeken worden na het invoeren van het hoofdwachtwoord voor het BPW-bestand.

Hoe een bestand openen BPW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BPW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BPW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BPW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BPW openen

Andere problemen met een bestand BPW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BPW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BPW:

  • het gekozen bestand BPW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BPW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BPW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies BPW
BPW naar APRBPW naar ADF