Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BPZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BPZ. Als je het bestand wilt openen BPZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BPZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Easy Blue Print Library Easy Blue Print

Wat is een bestand BPZ?

Inzameling van objecten of "symbolen" gebruikt door Easy Blue Print, een plattegrond ontwerp applicatie. Bevat een reeks aanverwante afbeeldingen die in het programma kunnen worden geladen.

U kunt aangepaste symboolbibliotheken importeren en exporteren in Easy Blue Print door het tabblad Symbolen en Trappen in het lint te selecteren. Als u een BPZ-bestand wilt maken, klikt u op de knop Nieuwe bibliotheek. U kunt dan op de knop Nieuwe symbool klikken om symbolen toe te voegen aan de nieuwe bibliotheek. Als u een bestaande symboolbibliotheek wilt laden, klikt u eenvoudig op de knop Importeren en selecteert u een BPZ-bestand.

Brand- en noodplanning.Bpz - bevat standaardbestand- en noodafbeeldingen.

Woonkamer - Extras.Bpz - Bevat fans, luidsprekers en andere woonkamerobjecten.

Restaurant.Bpz - Bevat tafels, stoelen en andere gemeenschappelijke restaurantartikelen.

Arrows.Bpz - Bevat pijlen en andere diverse symbolen.

Hoe een bestand openen BPZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BPZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BPZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BPZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BPZ openen

Andere problemen met een bestand BPZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BPZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BPZ:

  • het gekozen bestand BPZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BPZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BPZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand