Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BQY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BQY. Als je het bestand wilt openen BQY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BQY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BrioQuery Database Format Brio Software

Wat is een bestand BQY?

Bestand gebruikt door Brio Insight, een plug-in van Internet Explorer, die wordt gebruikt voor het weergeven van rapporten die zijn gegenereerd door Brio business intelligence software. Bevat een query die een client-side rapport van een server genereert wanneer deze wordt uitgevoerd.

De Brio-software wordt gebruikt voor het bouwen van BQY-bestanden, die vaak via e-mail naar klanten of collega's worden verzonden. Deze bestanden kunnen in Internet Explorer worden geopend als u de plug-in van Brio Insight hebt geïnstalleerd.

Brio software heeft meerdere acquisities ondergaan en uiteindelijk samengevoegd in Oracle's Hyperion Performance Management software.

Hoe een bestand openen BQY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BQY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BQY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BQY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BQY openen

Andere problemen met een bestand BQY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BQY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BQY:

  • het gekozen bestand BQY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BQY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BQY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand