Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRD. Als je het bestand wilt openen BRD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
EAGLE Circuit Board Format CadSoft

Wat is een bestand BRD?

Een BRD-bestand is een CAD-bestand dat is gemaakt door EAGLE, een applicatie die gebruikt wordt voor schematische opname en PCB-ontwerp. Het is gemaakt met de EAGLE Layout Editor en wordt gebruikt voor het ontwikkelen van ontwerp sjablonen voor schakelingen. BRD-bestanden kunnen opgeslagen worden in het Gerber-boorgegevensformaat, die kunnen worden gebruikt door CAM (computerondersteunde productie) programma's.

Autodesk EAGLE was voorheen bekend als CadSoft EAGLE. De software is in 2016 door Autodesk verworven. EAGLE is kort voor "Easy Applicable Graphical Layout Editor."

Hoe een bestand openen BRD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRD openen

Andere problemen met een bestand BRD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRD:

  • het gekozen bestand BRD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand