Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRF. Als je het bestand wilt openen BRF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Braille Format N/A

Wat is een bestand BRF?

Document opgeslagen in de ASCII-gebaseerde Braille Ready Format (BRF). Encodes gecontracteerde braille karakters met behulp van een nummeringssysteem. Kan worden weergegeven op een Braille-embosser of op een Braille-printer afgedrukt. Wordt ook gesproken door software die Braille naar spraakfunctionaliteit ondersteunt.

BRF-bestanden worden vaak gebruikt voor het maken van digitale publicaties voor blindlopers.

Hoe een bestand openen BRF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRF openen

Andere problemen met een bestand BRF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRF:

  • het gekozen bestand BRF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand