Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRG. Als je het bestand wilt openen BRG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Age Of Mythology 3D Game Model Format Bentley Systems

Wat is een bestand BRG?

Bestand gebruikt door oudere versies van ProjectWise business collaboration software. Bevat client software instellingen zoals dialoogvenster posities en gegevensbron login informatie. Gebruikt voor het onthouden van klantconfiguratiegegevens. Kan ook worden gebruikt voor het configureren van meerdere clients met dezelfde instellingen.

BRG-bestanden hebben vaak de bestandsnaam pwv8.Brg.

ProjectWise-gebruikersinstellingen worden nu opgeslagen in het Microsoft Windows-register in plaats van in BRG-bestanden.

Hoe een bestand openen BRG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRG openen

Andere problemen met een bestand BRG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRG:

  • het gekozen bestand BRG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand