Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRO. Als je het bestand wilt openen BRO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Tree Professional Broadleaf Creator Format Broderbund

Wat is een bestand BRO?

Brochure of brochureproject gemaakt met de Amerikaanse Groeten CreataCard software van Broderbund. Wordt gebruikt om kaarten, folders en brochures te ontwerpen. Mei bevat zowel afbeeldingen als tekst die zijn opgeslagen in een aangepaste lay-out.

CreataCard is nu onderdeel van Broderbund's PrintMaster software.

Hoe een bestand openen BRO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRO openen

Andere problemen met een bestand BRO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRO:

  • het gekozen bestand BRO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand