Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BROWSER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BROWSER. Als je het bestand wilt openen BROWSER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BROWSER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASP.NET Browser Definition Format Microsoft

Wat is een bestand BROWSER?

Bestandbestand dat wordt gebruikt door ASP.NET Web applicaties. Bevat definities voor individuele webbrowsers, inclusief de browser type en mogelijkheden. Gebruikt door ASP.NET om het browsertype te bepalen, evenals om verschillende inhoud van de webpagina te tonen, afhankelijk van welke browser is gedetecteerd.

Hoe een bestand openen BROWSER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BROWSER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BROWSER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BROWSER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BROWSER openen

Andere problemen met een bestand BROWSER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BROWSER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BROWSER:

  • het gekozen bestand BROWSER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BROWSER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BROWSER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand