Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRS. Als je het bestand wilt openen BRS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe RoboHelp Browse Sequence Format Adobe Systems

Wat is een bestand BRS?

Bestand aangemaakt door RoboHelp, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van Windows-helpdocumentatie. Hiermee slaat u een bladervolgorde op, waarmee de hulplezers door een reeks hulponderwerpen kunnen doorgaan. Inbegrepen als onderdeel van een RoboHelp project (.XPJ).

Bladeren sequenties kunnen worden gemaakt door Tools & rarr te selecteren. Blader Sequence Editor.

BRS-bestanden worden opgeslagen in een gewoon tekstformaat en kunnen worden bekeken met een teksteditor.

Hoe een bestand openen BRS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRS openen

Andere problemen met een bestand BRS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRS:

  • het gekozen bestand BRS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand