Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BRX. Als je het bestand wilt openen BRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BREW MP Application Resource Format Qualcomm

Wat is een bestand BRX?

Afgedankte applicatiebronbestand gebruikt door oudere BREW 3.X en 4.X applicaties voor mobiele applicatieontwikkeling. Bevat beschrijvingen van de activa die door de aanvraag worden gebruikt. Vervang door het nieuwere .CAR formaat.

De Brew MP SDK heeft BREW vervangen als de nieuwste ontwikkelwerktool voor het Brew mobile platform. De Brew MP SDK bevat zelfstandige programma's en plug-ins voor Eclipse, Microsoft Visual Studio en Adobe Flash.

BRX-bestanden kunnen worden bijgewerkt naar het CAR-formaat met behulp van de Brew MP SDK.

Hoe een bestand openen BRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BRX openen

Andere problemen met een bestand BRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BRX:

  • het gekozen bestand BRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand