Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BS4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BS4. Als je het bestand wilt openen BS4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BS4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mikogo Session Video Recording Format BeamYourScreen

Wat is een bestand BS4?

Videobestand aangemaakt door Mikogo, een tool voor het delen van bureaublad delen voor webconferenties, externe ondersteuning en andere online vergaderingen. Bevat videogegevens die zijn opgenomen op een gedeeld scherm tijdens een online sessie.

BS4-bestanden worden gebruikt om sessiegeschiedenis op te slaan, evenals demonstraties. Ze kunnen worden afgespeeld in het Mikogo Session Player-hulpprogramma.

BS4-bestanden bevatten geen geluidsgegevens, en mogen niet worden geëxporteerd naar andere videoformaten in Mikogo.

Hoe een bestand openen BS4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BS4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BS4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BS4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BS4 openen

Andere problemen met een bestand BS4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BS4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BS4:

  • het gekozen bestand BS4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BS4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BS4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand