Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BSC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BSC. Als je het bestand wilt openen BSC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BSC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Visual C++ Source Browser Information Format Microsoft

Wat is een bestand BSC?

Symbool informatiebestand gegenereerd door Visual Studio, een SDK ontwikkeld door Microsoft. Bevat informatie over symbolen in de applicatie, die gegenereerd werden via een intermediair .SBR bestand van de originele broncode.

BSC-bestanden die worden gebruikt voor het browsen van broncode symbolen. Ze worden ook gebruikt door de IntelliSense-code automatische voltooiing van Visual Studio.

Hoe een bestand openen BSC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BSC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BSC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BSC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BSC openen

Andere problemen met een bestand BSC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BSC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BSC:

  • het gekozen bestand BSC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BSC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BSC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand