Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

BSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand BSD. Als je het bestand wilt openen BSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ BSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
BSDL Format IEEE

Wat is een bestand BSD?

Elektronisch specificatie bestand dat is gecreëerd in het BSDL-formaat Grens Scan Beschrijving, een IEEE-standaard die wordt gebruikt voor het testen van de functionaliteit van geïntegreerde JTAG-compatibele schakelingen (IC's). Definieert een IC met betrekking tot de pennen en registers. Vaak verstrekt door IC fabrikanten voor klanten. Gebruik een gewoon tekstformaat.

BSDL-bestanden gebruiken ook de .BSDL-extensie.

Hoe een bestand openen BSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand BSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de BSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand BSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand BSD openen

Andere problemen met een bestand BSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand BSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken BSD:

  • het gekozen bestand BSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand BSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand BSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand